TERRÆN

  • Pop
  • Rock

Produkter

Band

TERRÆN
Organisk rock med intens energi og kraft.
TERRÆN
Organisk rock med intens energi og kraft.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (45 min)
    TERRÆN


7.000 DKK

Organisk rock der skaber energi.

TERRÆN udfolder sig i et lydlandskab af alternativ rock og melankolske toner. Et landskab hvor man tydeligt vil mærke den intense energi og kraft, som udspilles mellem en skarp vokal og et dynamisk sammenspillet band på scenen.

Om artisten

Organisk rock der bestræber sig på at skabe mere energi end vi forbruger. Musikken reflekterer en grundholdning af, at vi ikke har arvet jorden fra vores forældre men har lånt den af vores børn.

TERRÆN udfolder sig i et lydlandskab af alternativ rock og melankolske toner. Et landskab hvor man tydeligt vil mærke den intense energi og kraft, som udspilles mellem en skarp vokal og et dynamisk sammenspillet band på scenen. Med fængende melodier og skæve numre inddrager TERRÆN lytteren i deres musikalske univers.
TERRÆN er inspireret af den gode klassiske rock såsom The Doors, C.V. Jørgensen og Radiohead. Teksterne er på dansk og indeholder dybe tanker og refleksioner over den verden, vi er vokset op i, og som gives videre på godt og ondt.
Med deres unikke og medrivende musikstil er TERRÆN et band fyldt med følelser og ægthed. Deres musik lyder dyrisk og vild, fordi ikke alt ender lykkeligt; som løvfrøens sommerkald i søens siv, fordi den slet ikke kan lade være: “Hvem piller i et sår, der sidder i hjertet?”. Dette skaber en tæt og rørende forbindelse mellem musikken og lytterne.
TERRÆN, formår at skabe en dyb følelse af sammenhæng og harmoni på scenen, der er med til at få publikum til at føle sig som en del af det store fællesskab, som bandet har skabt.
TERRÆN's musik har en fængende og eftertænksom effekt, og deres koncerter er en oplevelse af den ekstraordinære slags. Det er et band, der virkelig formår at formidle deres budskab og udforske følelsesmæssige temaer på en vild og rørende måde.
Kort og godt skal man opleve TERRÆN, fordi man vil mærke vildskaben danse i sit indre.