Thief On The Roof

  • Folk
  • Instrumentalt
  • Verdensmusik

Kirsi Tilk

Guitar

Sune Pors Andersen

Guitar

Produkter

Duo

1 sæt med guitarduoen Thief On The Roof.
1 sæt med guitarduoen Thief On The Roof.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (45 min)
  • Duo (90 min)


6.000 DKK

Artist CV

Thief On The Roof

Uncover
Bookinger

12

mic

Er blevet booket
12 gange

Uncover
Anbefalinger

2

star

Har fået 2 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

3

Har optrådt til fordel for velgørenhed 3 gange

Debutalbummet, Thief On The Roof, Gateway Music 2017
Seneste nyt

Farverig og velspillet akustisk guitarmusik

Thief On The Roof består af danske Sune Pors, og estiske Kirsi Tilk, to dygtige og kreative guiarister der spiller originale kompositioner inspireret af forskellig folkemusik, gypsy jazz, balkan, flamenco, latin og meget andet. En koncert med denne duo er som en jordomrejse med guitaren som fartøj.

Video

Om artisten

Den dansk/estiske guitarduo Thief On The Roof blev dannet i 2015, da to unge guitarister fra hhv. jazz- og klassisk baggrund begyndte at udveksle idéer og spille sammen.

Kirsi Tilk kommer fra den klassiske verden og er en respekteret solist i hjemlandet Estland, og Sune Pors har siden 2008 slået sine folder i det århusianske jazz- world- og rockmiljø som sideman og medlem af utallige bandkonstellationer.

Duoen fandt stor inspiration i hinandens musikalske baggrunde, og meget forskellige kompetencer, og med tiden har de fundet ind til en personlig lyd, som trækker på deres fælles forkærlighed for folkemusik fra hele verden. Deres koncerter har af denne grund udviklet sig til små jordomrejser med guitaren som fartøj, hvor nordens ro og melankoli møder østens mystik og sydens følelseshav.

Efter at have spillet og arrangeret en lang række koncerter i 2016-17, udgav de deres selvbetitlede debutalbum i oktober 2017. Siden da har de spillet et utal af koncerter i Danmark og Estland.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Jakob Poulsen
20 / 08 / 2019

Bryllup på Tunø

Det var en meget fin og dejlig oplevelse da Thief On The Roof fremførte deres både smukke og muntre musik ved vores fest på Tunø kro.
De er meget profesionelle og spillede egne kompositioner så vi kan kun give dem vores beste anbefalinger😃👍
Lone&Jakob
Aarhus C
UNCOVER Testarrangør
19 / 09 / 2018
Playground Bluegrass gjorde det rigtig godt. Høj musikalsk kvalitet og super søde og omgængelige unge mennesker. Tak for koncerten!