Tsunnami

  • Indie
  • Pop
  • Singer/songwriter

Mikkel Mikkelsen

Trommer

Produkter

Kvartet

TSUNNAMI BAND
Setup og energiniveau kan justeres op og ned, men Tsunnami er et band og optræder som et band med alle 4 medlemmer.
TSUNNAMI BAND
Setup og energiniveau kan justeres op og ned, men Tsunnami er et band og optræder som et band med alle 4 medlemmer.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Kvartet (45 min)
    TSUNNAMI BAND


8.800 DKK

Artist CV

Tsunnami

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Hjemmeside
Et blik ind i Tsunnami's univers

Kommende offentlige koncerter

Dato By Type Arrangør
26 / 08 / 2022 Aarhus C Kvartet UNCOVER ApS

Video

Om artisten

Islandske Tsunnami er kommet for at kaste dig rundt i sit skumbrusende, dansksprogede univers, hvor pop og hverdagspoesi går hånd i hånd. Der parres dansable popmelodier med barske og hudløst ærlige tekster.

I Tsunnamis musik er der en udtalt styrke og villighed til at tage sin plads og portrættere det mangefacetterede indre følelseslandskab, samt dele sin opfattelse af den verden hun befinder sig i på nærmest troubadourisk vis - uden filter og forbehold. Tsunnami er klar til at vælte verden med sin musik, der emmer af råstyrke, men som også indeholder en porøsitet, der inviterer lytteren indenfor. I Tsunnamis musikalske univers går bølgerne nemlig til tider højt, men lydbølgerne bliver også efterfulgt af stilhed og eftertænksomhed. Dualiteter som minder Sunna om den islandske natur hun voksede op i, hvor det smukke og det voldsomme eksisterer i symbiose, som det uundgåeligt også gør i et levet liv.
Disse dualiteter høres også i musikken, som bevæger sig i et grænseland mellem det elektroniske og akustiske. Det er et spil mellem de monotone, elektroniske elementer og de finurlige melodier samt den varme vokal og 4-stemmige harmonier. Et eksperiment i at parre dansable popmelodier med de hudløst ærlige og til tider hvasse og samfundskritiske tekster. Alt dette bliver dog gjort med en snert selvironi og galdesort humor.

Bandmedlemmer