Vitus Pine

  • Pop
  • Rock

Produkter

Band

Vitus Pine spiller op til ballade
Vitus Pine leverer en viril energiudladning af en rockkoncert med frække tekster og solid underholdning.
Vitus Pine spiller op til ballade
Vitus Pine leverer en viril energiudladning af en rockkoncert med frække tekster og solid underholdning.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (45 min)
    Vitus Pine spiller op til ballade


1.000 DKK

Video

Om artisten

Vitus Pine - Aarhusiansk rock med kække tekster og frække koncerter

Vitus Pine (Christoffer Krogsdal) er sangskriver, sanger og guitarist, og fungerede indtil for nyligt hovedsagligt som et indspilningsprojekt. Men som Nick Cave har brug for the Bad Seeds og som Neil Young har brug for Crazy Horse, har Vitus Pine brug for et band til at komme ud over scenekanten. Derfor har Vitus Pine slået sig sammen med bandet The Ferns (Henrik Lynbech og Rasmus Fredensborg Jensen) og de udgør nu tilsammen en farverig trio, der spiller rock med fart over feltet og et glimt i øjet. Musikken er catchy og lettilgængelig og teksterne er sjove og vedkommende. Her er det især værd at fremhæve sange som Fuck you Copenhagen og Burn this planet, hvoraf førstnævnte opnåede en del opmærksomhed sidste år i blandt andet Aarhus Stiftstidende og på Facebook.

Efter at Vitus Pine har slået pjalterne sammen med The Ferns, har lyden fået et solidt spark bagi, og der er blevet skruet op for guitaren, intensiteten og de nye sange bliver primært skrevet på dansk. Lytterne kan se frem til at skråle med på kommende klassikere med titler som Alle har ret til et fedt køkken, Du ser ad helvedes til ud, Det er sådan det er at blive gammel, Idiotkvoten og Den store stygge ulv. Lyden på de nye sange ligger et sted i mellem Magtens Korridorer og Sonja Hald, hvoraf sidstnævnte især bliver betragtet som et forbillede.

Bandmedlemmerne er ved at være godt sammenspillede efter nogle måneder i øvelokalet, og er nu klar til at lægge en hver scene ned, der vil have dem. Vi ser frem til at spille for jer!


Fuck you Copenhagen (Seneste video/single)
https://www.facebook.com/vituspine/videos/1876555012661633/

https://stiften.dk/kultur/Aarhus-band-med-klar-besked-Fuck-you-Copenhagen/artikel/460590


Mainland blues (Seneste EP)
https://vituspine.bandcamp.com/album/mainland-blues


Meet the Ferns
https://www.facebook.com/vituspine/videos/2070359073281225/