White Flag Harmonies

  • Folk
  • Indie

Benjamin Byg

Synthesizer

Benjamin Kousholt

Vokal

Rune Hauge Ringsmose

Guitar

Koncertprodukter

Solo

En ærlig og nærværende koncert i øjenhøjde, med plads til små fortællinger om baggrunden for sangenes tilblivelse.
En ærlig og nærværende koncert i øjenhøjde, med plads til små fortællinger om baggrunden for sangenes tilblivelse.

Band

Storladent lydunivers med lyttervenlige melodier og stærke tekster, som skaber rum for intimitet og nærvær.
Storladent lydunivers med lyttervenlige melodier og stærke tekster, som skaber rum for intimitet og nærvær.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (45 min)
  • Band (45 min)


2.000 DKK

Artist CV

White Flag Harmonies

Uncover
Bookinger

12

mic

Er blevet booket
12 gange

Uncover
Anbefalinger

2

star

Har fået 2 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Video

1/3

Om artisten

White Flag Harmonies er en solid århusiansk kvartet bestående af Benjamin Kousholt på leadvokal og akustisk guitar, Mikkel Krarup Ramlov på trommer og backing vokal, Rune Hauge Ringsmose på elguitar og Benjamin Byg på keys og backing vokal.

White Flag Harmonies’ musikalske fundament er støbt af Benjamin Kousholts vokal, som særligt kendetegnes ved hans måde at farve musikken på med sin falset, som udtrykker følsomhed og nærvær. Benjamin akkompagnerer sin stemme med akustisk guitarspil og komplementeres af Runes store rumklangs- og ekkofyldte lyd fra elguitaren. Mikkels stramme rytmer bag trommerne driver musikken frem og giver den puls og liv, mens Benjamin Bygs elektroniske bund og detaljer på keys binder musikken sammen. De tre sangeres stærke vokaler og behagelige harmonier forstærker med det erfarne samspil stemningen af et storladent lydunivers med nordiske og elektroniske klange, som samtidig giver plads til intimitet og nærvær med lyttervenlige melodier og stærke tekster.

White Flag Harmonies søger at løsrive sig fra tanken om, at vi mennesker er vores egen lykkes smed. De retter blikket mod himlen og håbet, og tager udgangspunkt i deres opvækst fra forskellige grene af den danske kirke, hvor betydningsfulde historier præger deres lyriske univers. Et univers med plads til overgivelse, sorg, glæde, frustration, håb, fortvivlelse og tro.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Asbjørn Lyhne
26 / 04 / 2019

White Flag Harmonies leverer varen - og mere til!

Jeg har - af flere omgange - haft fornøjelsen af at opleve White Flag Harmonies på Fatter Eskil, både som band og i et solo-format. Med White Flag Harmonies får du, i et arrangørperspektiv, et koncertprodukt med høj kvalitet, store ambitioner, en enorm tilstedeværelse og (ganske berettiget) et flot fremmøde ... og så er de en stor fornøjelse at samarbejde med! WFH har mine varmeste anbefalinger.


UNCOVERmusic Support
22 / 03 / 2019

Solooptræden for erhvervsfolk

Benjamin har en evne til at træde op på en scene, begynde sin sang og øjeblikkeligt fange alles opmærksomhed. I et rum med mange aktiviteter og overfor et publikum, der ellers var svært at samle denne aften, lykkedes det Benjamin at lade alle forstå, at det var tid til en lille mental musikalsk pause. Og de overgav sig.