I 2019 skal Fatter Eskil Prisen afvikles for syvende gang på Fatter Eskil i Skolegade, Aarhus. 16 bands/artister skal findes og dyste om hovedpræmierne på 25.000 kr. fra TAK ROCK! øremærket til indspilning hos Tapetown i Aarhus og en optræden på LiveCamp. En optræden her kan give adgang til den helt særlige tjans, som det er at åbne de legendariske ‘Bøgescenerne’ på Smukfest.


Fatter Eskil Prisen er en konkurrence for upcoming bands/artister med eget materiale. Konkurrencen præsenteres i samarbejde med TAK ROCK, Royal Beer, LiveCamp, Aarhus Echo og Tapetown.

Alle bands/kunstnere med eget materiale kan komme i betragtning. Der udvælges 16 deltagere af et særligt udvalg udpeget af Fatter Eskil.

HOVEDPRÆMIER 2019

- 25.000 kr. fra TAK ROCK øremærket til studieindspilninger hos Tapetown.
- Optræden på LiveCamp 2019.
Fatter Eskil Prisen 2019 afvikles i perioden marts-juni med indledende runder de fire første onsdage i marts. Semifinalerne afholdes i maj måned, mens finalen finder sted i juni. Vinderen findes ved hjælp af en dommerjury, der er en yderst kompetent gruppe af stærke navne fra den danske musikbranche. 

SPILLEDATOER 2019

Indledende runder: 6. marts | 13. marts | 20. marts | 27. marts
Semifinaler: 1. maj | 8. maj
Finale: Lørdag den 15. juni med efterfest.

Ansøgning kommer til at foregå via den nyopstartede bookingplatform uncovermusic.dk med ansøgningsrunde fra den 1. december - 10. januar.

Video om UNCOVERmusic          Tutorialvideo

Sådan gør du

  1. Opret en bruger
  2. Opret en artist (se tutorial)
  3. Upload musik, billeder, video mv. 
  4. Tryk på knappen "publicer artist"
  5. Send mail til support@uncovermusic.dk med titlen Fatter Eskil Prisen 2019
  6. Du vil modtage en bekræftelsesmail retur og SÅ er du/I tilmeldt