Fredagskoncerter på Torvet

19 fredag med gratis livemusik på Lille Torv i Århus

29/4 til 2/9 2022 kl. 16.00 - 17.30

38 gratis koncerter i Aarhus midtby

Fredag d. 29 april og de derpå følgende 18 fredag frem til 2. september, vil man som gæst i Århus midtby gratis kunne opleve koncerter med originalt dansk musik fra en lille pop-up scene på Lille torv. 

Hver fredag spiller en ny dansk artist to semi-akustiske koncerter i tidsrummet fra kl. 16.00 til 17.30. 

Koncerterne er en del af Music City Aarhus 2022 og er finansieret af Kirsten og Gunnar Fonden sammen med 19 lokale virksomheder. Kirsten og Gunnar Fonden har til formål at gøre Århus smukkere, og med projektet her vil vi sammen bringe smil på læben hos hundredevis af mennesker fredag efter fredag.


15 virksomheder bakker op

Hver af de 19 koncerter hen over sommeren vil yderligere være sponsoreret af en lokal kulturelt engageret virksomhed. Virksomheden får desuden besøg af en af de 19 artister til en lille optræden ude i virksomheden. 

Projektets virksomheder er:

- Obton
- Inspari
- Jydsk Emblem Fabrik 
- Arkitema Architects
- Formuepleje
- AURA
- S Marketing og Event
- DLA Piper
- Bolia.com
- 1927 Estate
- Elbek & Vejrup
- Ejendomsselskabet Olav de Linde
- Magasin du Nord Aarhus
- René Mathiassen

Skal I også være med?

Der er stadig plads til yderligere 5 virksomheder i projektet, så hvis I er interesseret så tag kontakt til UNCOVER på tlf. 77 77 11 11 eller på mail@uncover.dk


Om Kirsten og Gunnar Fonden

Vi støtter et smukkere Aarhus

Man skal kunne mærke det i kroppen – det skal vække følelser”. Nogenlunde sådan beskriver Gunnar sit forhold til gode vine.* Han fortæller, at denne følelse blev formet af hele stemningen omkring en vin, og hvordan den person, der har lavet den, har betydning for oplevelsen. En god vin skal kunne mærkes!

Lidt på samme måde var Kirsten en anerkendt, respekteret og vellidt overlæge indenfor børnehjertekirurgi på Aarhus Universitetshospital. Hun mødte sine patienter som mennesker, hun ville gøre alt for at hjælpe. Hun følte for sit fag – og levede for at gøre en forskel.


Jens-Jacob Aarup // Inspari A/S

Andreas Jakobsen // Obton