Nye scener til musikken

Livemusik kan opleves der hjemme, i skolen, på vej til arbejde, i frokostpausen, i sportsklubben, på gågaden eller lige neden for altanen. 

Tag et kig herunder, få inspiration og mød nogle af platformens 900 danske artister.

GoMorgen koncert

GoMorgenKaffe koncert

Gadekoncert

Frokostkoncert

Hjemmekoncert


Baghavekoncert


Plænekoncert

Altankoncert

Anbefalinger fra andre arrangører

ARoS

Vi har et fantastisk samarbejde med UNCOVER og har brugt platformen fra den spæde begyndelse. Det er efterhånden blevet til mange koncerter i forskellige sammenhænge. Det er utrolig nemt både at navigere i det store udbud af kunstnere og skrive kontrakt med en artist.. En kæmpe hjælp til alle os, der ikke lever af at booke og derfor ikke har det store overblik i den verden.

Kæmpe stort tak og varme anbefalinger herfra.

Brigitte Mors
, Arrangementschef

Det Musiske Hus

Gode artister, skarpe produktioner og ikke mindst behagelig og faglig kompetent rådgivning. For et regionalt spillested som vores er UNCOVER en seriøs leverandør.

Jens Ole Amstrup, Spillestedsleder

Tivoli Friheden

Vi har fulgt tilblivelsen af UNCOVER, og har allerede booket en del underholdning på platformen. Med det seje team af ildsjæle der kæmper ukueligt for projektet dag og nat, er succesen SÅ velfortjent.

Henrik Olesen, Adm. direktør

Birch Ejendomme

Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde med UNCOVER, som leverede professionel service og gjorde det nemt for os at booke en artist fra lokalområdet til et større arrangement.

Heidi Lindberg

Arbejdernes Andels Boligforening (Aarhus)

Kan varmt anbefale Uncover music. Det er dygtige og dedikerede medarbejdere, som udover musikken også leverer al praktikken omkring et arrangement.

Lone Brock
, Kommunikationskonsulent

OK-Fonden

Alle OK-Fondens plejehjem, hospice og bo- og behandlingssteder har i foråret 2020 afholdt udendørskoncerter for beboerne. UNCOVER har på alle måder sikret forrygende musikoplevelser til stor glæde for alle.

Eva Lunding Olsen, Direktør

S Marketing og Event

Vi har ved flere lejligheder benyttet UNCOVER. Vores kunder har været meget glade og produktet har været både nyt og af høj kvalitet. Vi giver vores varmeste anbefalinger af UNCOVER og vil benytte os af deres services fremover.

Søren B. Johansen, Eventchef

Creativ Company

UNCOVER giver nemt adgang til at bestille musik. Man får hurtigt et overblik over de forskellige musikere og med få klik har man lavet en aftale og kan kommunikere direkte med den kunstner, man har valgt.

Pia Ørskov, HR chef

Køge Handel

UNCOVER’s site har en fantastisk feature som andre bookingselskaber kunne lære af. Det at man som arrangør kan lytte til musikerne og sortere i genrer, betyder at vores forventninger til det ”produkt” vi køber bliver indfriet. Og så syntes jeg endvidere, at det er en fantastisk platform for alle musikere, som på en meget nem og professionel måde kan præsentere sig for os som arrangør, som ellers ikke ville have spottet dem.

Katja Lykke Friis Jensen, Aktivitetschef

Horsens Ny Teater

Vi har haft et rigtig godt og givende samarbejde med Uncover. De har forbindelser til mange musikere i vækstlaget og vejleder gerne, når man har haft brug for et passende indslag – f.eks. til opvarmning inden større koncerter

Tina Sejr, Event- og salgsmedarbejder

Vestas Aarhus StaffClub

Working with UNCOVER has been an inspiration and great fun. It’s a creative team, bringing up lots ideas to boost a party. You’ll meet a team with motivation and enthusiasm that makes it a pleasure to work together.

Vestas Aahus StaffClub can only recommend others to work with UNCOVER.

Jesper Katzmann, Vestas StaffClub