Gademusik på Amager

Amager Butikkerne er handelsstandsforeningen for butikkerne, caféerne og restauranterne på Amager. De står for alle events og samlet markedsføring af bydelen.

Amager er et skønt område, som er vokset godt og tæt sammen med København City, hvor de bliver bundet godt sammen af Christianshavn og Bryggen. Et område med masser af spændende butikker, og hvor der bor rigtig mange mennesker.

Amager Butikkerne vil denne lørdag lave en stor event, hvor de blandt andet vil have GADEmusik fra UNCOVERmusic med original musik rundt i området, så der bliver spredt god og hyggelig stemning.

Denne dag skal være en genstart af Amager Butikkerne oven på en lang periode med nedlukninger grundet Corona.

Artisten spiller 3 x 30 minutter med 30 minutters pause mellem hvert sæt, fordelt på tre musikspots rundt i det centrale Amager. Artisten henter en vinylscene samt en kompakt højttaler med fire kanaler + klang på batteri i en butik på Amager, og begge dele har artisten selv med rundt. Efter den sidste koncert afleveres vinylscene og højttaler samme sted, og højttaleren sættes til opladning, så den er klar til den næste artist.

TØRVEJRSGARANTI
Hvis det regner kan koncerterne udskydes. I det tilfælde må artisten selv vælge en ny dato, inden for de rammer, som arrangøren har udstukket for mulige ugedage og tidsrum. En kontrakt kan kun udskydes én gang.


Spilletiden er 3 x 30 minutter
Honoraret er 2.500 kr.
(inkl. platformens servicegebyr på 8%+moms)


Arrangementet afholdes lørdag d. 28. august
Sidste frist for tilmelding er mandag d. 19. juli