Gademusik i Vestergade, Århus (duo)

Vestergadeforeningen Aarhus og UNCOVERmusic har sammen søgt en genstarts-pulje fra Aarhus Kommune, som muliggør at vi nu kan afholde 6 x GADEmusik med duoer i Vestergade i Aarhus i juli og august måned. 

Ønsket er at genstarte Vestergade oven på Corona-nedlukninger bl.a. med en masse god original musik fra UNCOVERmusic.Artisten spiller 3 x 30 minutter med 30 minutters pause mellem hvert sæt, fordelt på tre musikspots i Vestergade. Artisten henter en vinylscene samt en kompakt højttaler med fire kanaler + klang på batteri i Vestergade, og begge dele har artisten selv med rundt.

Efter den sidste koncert afleveres vinylscene og højttaler samme sted, og højttaleren sættes til opladning, så den er klar til den næste artist.


LIDT OM VESTERGADE
Vestergade er en dynamisk gade i midten af Aarhus, hvor flere og flere spændende butikker og caféer skyder op. Vestergade er blevet et godt alternativ/supplement til Strøget i Aarhus samt latinerkvarteret. I Vestergade er der flere caféer, restauranter og kaffebarer, som også har udeservering, hvor det er oplagt med livemusik og god stemning.


TØRVEJRSGARANTI
Hvis det regner kan koncerterne udskydes. I det tilfælde må artisten selv vælge en ny dato, inden for de rammer, som arrangøren har udstukket for mulige ugedage og tidsrum. En kontrakt kan kun udskydes én gang.


Spilletiden er 3 x 30 minutter
Honoraret er 5.000 kr.
(inkl. platformens servicegebyr på 8%+moms)


Arrangementerne afholdes onsdag og torsdag fra 16/7-13/8
Sidste frist for tilmelding er onsdag d. 14. juli