Kløften Havefestival 2021

Kløften Festival kan igen i år ikke afholdes pga. af de aktuelle COVID-19 restriktioner. Sidste år gik en flok lokale Haderslev-borgere sammen om at skabe en havefestival, hvor folk holdt deres egen lille fest i baghaven hver for sig. Der kørte en ølvogn rundt i byen og solgte kander med fadøl, og der var et live-stream af musik hele dagen.


Nu skal succesen gentages. Denne gang har festivalen indgået et samarbejde med UNCOVER om at få rullet en masse livemusik ud i haverne.


UNCOVER donerer platformens servicegebyr på 8%+moms til det foreningsliv, der i den grad savner de penge, som de plejer at indtjene som frivillige på festivalen og artisten vil ligeledes skulle afstå 10%, således at vi til sammen donerer 20% til de lokale idrætsforeninger i og omkring Haderslev. 


Koncerten bookes af privatpersoner på helt almindelige vilkår, og det er således op til artisten at aftale detaljer omkring anlæg, transport osv. Når en artist er blevet booket, vil artisten blive præsenteret som en del af festivalprogrammet, og det vil således kunne inspirere andre til også at booke samme artist.  

Spilletiden aftales individuelt
Artisten skal selv medbringe anlæg til koncerten
Artistens pris på platformen MINUS 20% til foreningslivet


Arrangementet afholdes lørdag d. 26. juni
Folk kan booke fra showcasen helt frem til d. 26. juni