Ace Rosewall

 • Folk
 • Indie
 • Pop
 • Singer/songwriter

Koncertprodukter

Solo

Ace Rosewall (Solo)
Intim koncert med anekdoter, historier og godt humør.
Ace Rosewall (Solo)
Intim koncert med anekdoter, historier og godt humør.

Duo

Ace Rosewall (Duo)
Koncert i laid back format.
Ace Rosewall (Duo)
Koncert i laid back format.

Band

Ace Rosewall Band
Fuldt band med internationale musikere.
Ace Rosewall Band
Fuldt band med internationale musikere.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (30 min)
 • Solo (75 min)
  Ace Rosewall (Solo)
 • Duo (90 min)
  Ace Rosewall (Duo)
 • Band (90 min)
  Ace Rosewall Band


500 DKK

Artist CV

Ace Rosewall

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Facebook
Instagram
Spotify

Ace Rosewalls nye EP

EP'en ”Colours” er udgivet i samarbejde med Target Records og er indspillet med Henrik West i det legendariske Medley Studios på Vesterbro. Resultatet er en forskelligartet og fuldendt EP, der afspejler Ace som artist, og som bliver en hjørnesten i at breake Ace som artist herhjemme.

Video

1/3

Om artisten

Igennem de sidste 3 år er Ace blevet et kendt ansigt på Londons undergrundsmusikscene. Med deltagelse i Abbey Road Studios Songwriting Masterclass og næsten 200 koncerter i ryggen er han blevet formet som sangskriver og live artist.

I 2017 tog den unge danske singer/songwriter sin guitar under armen og hoppede på et fly til London. Med en blanding af soul, pop og alternativ rock der leder tankerne hen på artister som Lewis Capaldi og James Bay, har musikken rod i den singer/songwriter pop, der har formet Ace som artist. Gennem fængende og iørefaldende lyrik beskriver sangene de følelser og tanker, vi alle oplever i vores kærlighedsliv. Skrevet fra en ung fyrs synspunkt midt i storbyens ræs og jag appellerer musikken til ungdommen, der søger en stemme til at sætte ord på deres liv og hverdag.

Livet i London kom dog ikke uden udfordringer for den unge sangskriver, der trods perioder med hjemløshed og tonsvis af ubetalte spillejobs aldrig mistede troen på sig selv. Utallige aftener og nætter til open mics på byens pubs og på gaden ved Leicester Square med en åben guitarkasse på fortovet ledte til showcases på flere ikoniske og anerkendte spillesteder som CARGO, Notting Hill Arts Club, Camden Market og Sofar Sounds.

2018 blev et vendepunkt for Ace, hvis seneste udgivelser hurtigt fik opmærksomhed fra både Karrierekanonen, Londons musikpresse og den danske radiosfære. Hans seneste EP ”Colours” er udgivet i samarbejde med Target Records og er indspillet med Henrik West i det legendariske Medley Studios på Vesterbro. Resultatet er en forskelligartet og fuldendt EP, der afspejler Ace som artist, og som bliver en hjørnesten i at breake Ace som artist herhjemme.- ”Hvis du er vild med Ed Sheeran, så lyt lige her!” – Karrierekanonen (DK)

- ”The London-based Danish singer-songwriter has unleashed a slick pop cut infused with indie vibes throughout. […] sounds ready-made for radio with it’s mainstream appeal and it’s simplicity which allows Ace Rosewall’s voice and lyrics to shine.” – DiscoverNÜ (UK)

- ”It brings about some stirrings of emotion in the listener […] It’s catchy and groovy and if you’re a fan of Ed Sheeran be sure to pick up this E.P.” – The Median Man (UK)