Ace Rosewall

 • Folk
 • Indie
 • Pop
 • Singer/songwriter

Asger Hedegård

Guitar, Vokal

Koncertprodukter

Solo

Straight from London
Klassisk solokoncert med højt humør og anekdoter fra livet som musiker i London. Inkl. transport.
Straight from London
Klassisk solokoncert med højt humør og anekdoter fra livet som musiker i London. Inkl. transport.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (45 min)
  Straight from London
 • Solo (75 min)
  Extended showcase
 • Duo (90 min)
  Ace Rosewall (Duo)
 • Band (75 min)
  Ace Rosewall Band


3.000 DKK

Artist CV

Ace Rosewall

Uncover
Bookinger

11

mic

Er blevet booket
11 gange

Uncover
Anbefalinger

4

star

Har fået 4 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Facebook
Instagram
Spotify
Youtube
Vordingborg & Odense

Ace Rosewalls nye EP

EP'en ”Colours” er udgivet i samarbejde med Target Records og er indspillet med Henrik West i det legendariske Medley Studios på Vesterbro. Resultatet er en forskelligartet og fuldendt EP, der afspejler Ace som artist, og som bliver en hjørnesten i at breake Ace som artist herhjemme.

Video

1/4

Om artisten

Igennem de sidste 3 år er Ace blevet et kendt ansigt på Londons undergrundsmusikscene. Med deltagelse i Abbey Road Studios Songwriting Masterclass og næsten 200 koncerter i ryggen er han blevet formet som sangskriver og live artist.

I 2017 tog den unge danske singer/songwriter sin guitar under armen og hoppede på et fly til London. Med en blanding af soul, pop og alternativ rock der leder tankerne hen på artister som Lewis Capaldi og James Bay, har musikken rod i den singer/songwriter pop, der har formet Ace som artist. Gennem fængende og iørefaldende lyrik beskriver sangene de følelser og tanker, vi alle oplever i vores kærlighedsliv. Skrevet fra en ung fyrs synspunkt midt i storbyens ræs og jag appellerer musikken til ungdommen, der søger en stemme til at sætte ord på deres liv og hverdag.

Livet i London kom dog ikke uden udfordringer for den unge sangskriver, der trods perioder med hjemløshed og tonsvis af ubetalte spillejobs aldrig mistede troen på sig selv. Utallige aftener og nætter til open mics på byens pubs og på gaden ved Leicester Square med en åben guitarkasse på fortovet ledte til showcases på flere ikoniske og anerkendte spillesteder som CARGO, Notting Hill Arts Club, Camden Market og Sofar Sounds.

2018 blev et vendepunkt for Ace, hvis seneste udgivelser hurtigt fik opmærksomhed fra både Karrierekanonen, Londons musikpresse og den danske radiosfære. Hans seneste EP ”Colours” er udgivet i samarbejde med Target Records og er indspillet med Henrik West i det legendariske Medley Studios på Vesterbro. Resultatet er en forskelligartet og fuldendt EP, der afspejler Ace som artist, og som bliver en hjørnesten i at breake Ace som artist herhjemme.- ”Hvis du er vild med Ed Sheeran, så lyt lige her!” – Karrierekanonen (DK)

- ”The London-based Danish singer-songwriter has unleashed a slick pop cut infused with indie vibes throughout. […] sounds ready-made for radio with it’s mainstream appeal and it’s simplicity which allows Ace Rosewall’s voice and lyrics to shine.” – DiscoverNÜ (UK)

- ”It brings about some stirrings of emotion in the listener […] It’s catchy and groovy and if you’re a fan of Ed Sheeran be sure to pick up this E.P.” – The Median Man (UK)

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Haderslev Butikker
10 / 08 / 2020

Lørdags hygge i byen

Det var rigtig hyggeligt da Ace Rosewall spillede i byen på 3 spot steder rundt i byen. Var meget fleksibel - en dygtig musiker som vi varmt kan anbefale
Grønnere Grøn
01 / 08 / 2020

Koncert til Grønnere Grøn 2020

Det var en fantastisk oplevelse med Ace Rosewall. Han kom, var sød og smilende og interagerede godt med alle gæsterne.
Han skabte højt humør og god stemning blandt gæsterne og så synger han jo fantastisk.

Vi kan bestemt anbefale Ace og takker for en fantastisk oplevelse.
KAS Frederikssund Shoppingcenter
06 / 07 / 2020

Koncert på Sillebroen Shopping

Kære Ace
Tak for en super hyggeligt lørdagskoncert på Sillebroen Shopping - du gav vores besøgende max musikglæde på en sommerdag.

MVH Centeradministrationen
Grindsted Handelsstandsforening
16 / 06 / 2020

Open By Night

Ace spillede til et Open By Night arrangement i Grindsted. Han gjorde det utrolig godt. Trods dårlig vejr holdte han humøret oppe. En del trodsede regnen og stoppede og lyttede. Flere har efterfølgende rost ham.