Drømmen

Der skrives og fremføres så meget god musik hver eneste dag over hele landet, og det er den musik, vi ønsker at bringe frem i lyset.  Vi præsenterer sangskrivere og bands med egne sange og vi gøre det nemt og trygt at booke dem til liveoptrædender.
Vi giver artisterne mulighed for at præsentere deres musik og de koncertprodukter de har til salg, vi servicerer dem med administration og struktur omkring koncerterne og hjælper dem med at registrere alle honorarudbetalinger til skat.

Musikken og koncerterne

Alt musik her på siden er skabt af artisterne selv, og de koncerter artisterne sætter til salg herinde er derfor unikke produkter. Musikerne brænder for at skrive og spille deres sange, så du kan som minimum forvente dig en koncert leveret med personlighed og nærvær.

UNCOVERmusic er en demokratisk platform, hvor alle sangskrivere og bands er velkommen, og hvor ingen kan købe sig til særlig eksponering; Artisterne spiller en koncert, arrangøren kan give dem en anbefaling, der bliver set af nye kunder osv. Gør man det som artist godt, ligger der nok en koncert mere og venter ude i horisonten, og gør man det skidt så går hjulene stille og roligt i stå. Du vil som arrangør således kunne læne dig lidt op af andres oplevelser med artisten, men glem ikke dine egne ører. Bare fordi musikken ikke er for nogen kan den jo godt være for dig.

Vi tager 10%. Faktisk tager vi kun 8% og så går 2% til moms. Det er nemt at regne med men først og fremmest sikrer det flest mulig penge i artisternes lommer. Og så er vores andel allerede inkluderet i de priser artisterne præsentere på deres profiler. 

Hvor og hvem er Uncover?

Vi holder til på Frejasvej 23 i Åbyhøj lige på kanten af Århus C. Her deler vi lokaler med andre kreative og musiske virksomheder heriblandt et indspilningsstudie, og vi holder af at være tæt på de musikere, som vi ønsker at repræsentere.
Platformen og alt omkring den er blevet til i et samarbejde mellem rigtig mange forskelligartede mennesker med et særdeles bredt spektrum af kompetencer. Ingen nævnt ingen glemt, men vigtigt er det at få sagt, at UNCOVERmusic først og fremmest står på skuldrene af mere end ethundrede musikere, koncertarrangører og branchefolks input og engagement. 

Vores kerneværdi er ordentlighed. Vi vil opføre os ordentligt over for jer, hvad enten I er artister, arrangører eller bare lige et smut forbi platformen for at snuse til det hele.

Velkommen til UNCOVERmusic
Kris Herman
Sanger, sangskriver og founder