Bird Reynolds - Chillout Saxophone

 • Instrumentalt
 • Lounge
 • Pop
 • Soul

Jakob Elvstrøm

Saxofon

Produkter

Solo

Chillout koncert
Perfekt til gaden eller haven. Bird Reynold i skikkelse af saxofonist Jakob Elvstrøm har spillet over 20 udendørs koncerter i alle dele af landet.
Chillout koncert
Perfekt til gaden eller haven. Bird Reynold i skikkelse af saxofonist Jakob Elvstrøm har spillet over 20 udendørs koncerter i alle dele af landet.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (60 min)
  Chillout koncert
 • Solo (90 min)
  3 x 30 eller 2 x 45 minutters Lounge koncert
 • Solo (120 min)
  Bird Reynolds - Chillout Saxophone
 • Duo (60 min)
  Bird Reynolds Duo - Chillout Saxophone med perc


2.600 DKK

Artist CV

Bird Reynolds - Chillout Saxophone

Uncover
Bookinger

44

mic

Er blevet booket
44 gange

Uncover
Anbefalinger

3

star

Har fået 3 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Jakob Elvstrøms hjemmeside

Chillout Saxophone

Her forenes vellyd med afslappet stemning. Læn dig tilbage i solskinnet og lyt til original saxofonmusik fra Bird Reynolds. Med vægt på den gode melodi og inspiration fra jazz, bossa nova, soul og funk.

Video

Om artisten

Jakob Elvstrøm er saxofonisten og komponisten bag chillout projektet Bird Reynolds, der låner lige dele af sit navn fra den legendarisk altsaxofonist Charlie 'Bird' Parker og den ikoniske 70'er skuespiller Burt Reynolds.

"Sommermusik i gågaderne!
Jeg kan varmt anbefale Bird Reynolds. Det var en super god oplevelse og god stemning . Rigtig skøn musik - og der var ikke larm over det:-)
Folk hyggede sig. Tak for en god oplevelse og på gensyn.
Mvh. Mette Schumacher, City chef - City Kolding"

I 2020 spillede Chillout Saxophone over 20 gadekoncerter for UnCover. Chillout er genrebetegnelsen for afslappet musik og i slægtskab med ambient, ofte instrumentalt.
Begrebet chillout opstod i 1990'erne på natklubberne på Ibiza, hvor man efter en tur på et sydende dansegulv, kunne gå i en tilstødende lounge og slappe af med en kølig drink og langt mere rolig musik.

Om Jakob Elvstrøms solo-udgivelse SaxClub Vol. 1 sagde Marcus Winther-John:
"Saxofonisten Elvstrøm tager førertrøjen på på denne gang funky, smoothjazz med inspirationer som David Sanborn og Dave Koz. Hans udgave er noget mere organisk og funky, end vi kender den fra beslægtede danske navne som fx Moonjam."

Inspirationen fra store smoothjazz saxofonister som David Sanborn, Dave Koz og Candy Dulfer og selvfølgelig danske Moonjam, er da heller ikke til at overhøre i Bird Reynolds, der dog også kigger sig over skulderen og låner inspiration fra nu jazz og bossa nova.

På demo'en høres et mix af de 3 numre "Chillout Bossa", "Driving on the Moon" og "April Sun".

Jakob Elvstrøm er særdeles erfaren, har udgivet 5 cd'er og er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium. Han har spillet professionelt de sidste mange år. Bla. medvirket i David Bowie musical'en Lazarus på Århus Teater (og Det Kgl. Teater i foråret 2022). Jakob Elvstrøm har spiller med en lang række af danmarks bedste jazz- og popmusikere bla. Ida Nielsen, Karen Mukupa, Sko/Torp, Jakob Bro, Kjeld Lauritsen, Uffe Steen m.m.fl.

Jakob Elvstrøm medbringer selv anlæg (batteri eller 220V) og backingtracks som han selv har arrangeret og indspillet. Dvs. musikken lyder som på demo'en, men selvfølgelig med live saxofon. Bird Reynolds cd udkommer i 2021.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

ARoS Aarhus Kunstmuseum
19 / 07 / 2021

En anderledes oplevelse

Vi har nu.. siden april.. haft DJ på taget af ARoS under regnbuen. Altid med stor succes. Dette år under jazz festivalen valgte vi at køre DJ med live sax. Jakob er super god og blandingen mellem egne ting og de mere kendte fungerer. Der sker bare noget når det krydres med live også. Bestemt ikke sidste gang - store anbefalinger herfra
FREDERIK
13 / 07 / 2020

Musik i bevægelse - gågade

Super musik til vores nye koncept "musik i bevægelse", hvor musikeren underholder 3*30 min med minikoncerter på på byens torvepladser blot med trådløs mobil højtaler på "handl lokalt - hold afstand" tæppe.
Handelschef FREDERIK, Dan Kobberup
City Kolding
23 / 06 / 2020

Sommermusik i gågaderne

Jeg kan varmt anbefale Bird Reynolds. Det var en super god oplevelse og god stemning . Rigtig skøn musik - og der var ikke larm over det:-)
Folk hyggede sig.
Tak for en god oplevelse og på gensyn

Mvh
Mette Schumacher
Citychef - City Kolding