Bjarke Holm

  • Folk
  • Singer/songwriter

Produkter

Solo

Standard Koncert (SOLO)
Intim og nærværende koncert, hvor melodien får lov at klinge ud og fortællinger svæve frit i bedste folk-stil.
Standard Koncert (SOLO)
Intim og nærværende koncert, hvor melodien får lov at klinge ud og fortællinger svæve frit i bedste folk-stil.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (30 min)
    Standard Koncert (SOLO)


1.500 DKK

Folkmusiker/Singer-songwriter

-Folk musiker/singer-songwriter -Solist -Originale sange med skønne melodier og spændende historier -Den ene halvdel i folkduoen Holm-Paakjær -Inspireret af Artister som Simon & Garfunkel, Bob Dylan, Laura Marling, The Milk Carton Kids og The Tallest Man on Earth

Video

1/4

Om artisten

Jeg er en 23 folk singer-songwriter fra Aarhus med hjerte for de gode folkenære sange med fortryllende melodier og fantastiske historier. Min musik er inspireret af 60'ernes folkkultur i USA og forsøger at føre den videre i dag med mit eget præg.

I en tid hvor alting udvikler sig og musikken bliver taget i en retning hvor alting skal være perfekt, hvor alting kan redigeres og alting i princippet bare kan være en mand med en pc, bidrager jeg til den gode gamle akustiske lyd af en mand og en guitar. En viderebringelse af en musiktradition, hvor håndværket virkelig kommer på prøve og hvor melodien og akkorderne virkelig skal bære. I mine sange vil I finde både gode fortællinger og samtids/samfundskritiske emner. Jeg tror på musik med mening. Og jeg tror på at musik bevæger, hvilket er min hjertesag - at bevæge mennesker med min musik. Det synes jeg folk-genren formår med sin mere intime og jordnære tilgang til arrangement og publikumsnærvær.

Så til mine koncerter vil jeg invitere jer ind i et intimt rum, hvor melodien kan klinge frit og fortællingerne kan runge til eftertanke og reflektion. Det hele i et forsøg på at tage jer med tilbage til The Village i 60'ernes folkscene i USA.