Cellophane Flower

  • Indie
  • Rock

Koncertprodukter

Band

Cellophane Flower
Bandet leverer et intenst, energisk og følsomt liveshow. Med Tobias Pisani i front drages publikum ind i deres mørke og elektroniske hybridunivers.
Cellophane Flower
Bandet leverer et intenst, energisk og følsomt liveshow. Med Tobias Pisani i front drages publikum ind i deres mørke og elektroniske hybridunivers.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (45 min)
    Cellophane Flower


1.000 DKK

Artist CV

Cellophane Flower

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Interview om samarbejde med management
Facebookprofil
Instagramprofil
Bandside på Spotify

Aarhusiansk hybridrock

Cellophane Flower dyrker det melankolske, dunkle og kontrastfyldte udtryk i musikken. Publikum inviteres til at tabe nuet i en drøm af faste beats, luftige synths og melodiøs guitar, hvor det storslåede lydunivers og de stærke melodier får plads til at blomstre.

Video

1/2

Om artisten

Cellophane Flower spiller mørk og drømmende rock med noget på spil og drømmen indtakt. På kort tid har de markeret sig som et ambitiøst og velspillende band på den aarhusianske musikscene.

Cellophane Flower er et ungt ambitiøst band, der på kort tid er stormet frem på den aarhusianske upcoming musikscene. De fire musikalske ildsjæle har spillet sammen i tidligere musikalske projekter, hvor de har tilegnet sig stor erfaring på livescenen og opnået et sammenspil, som kun mange års venskab og bånd gennem musikken kan skabe. Herunder har bandet tidligere modtaget et legat på 20.000 kr. fra DMF.

I foråret 2018 formede de bandet Cellophane Flower, fordi de brænder for musikken og føler, at de har noget at bidrage med på den danske musikscene. I august var de klar med deres debutsingle, som de fejrede med hele tre koncerter til Aarhus Festuge heriblandt til arrangementet ROU på spillestedet Train. Bandet leverer et intenst, energisk og følsomt liveshow. Med Tobias Pisani i front drages publikum ind i deres mørke og elektroniske hybridunivers, hvor de sammen hylder livets mange kontraster.

Cellophane Flower er blevet til i tæt samarbejde med deres management Moody Mongoose, hvor de i fællesskab arbejder mod at placere bandet centralt på den alternative rockscene. I efteråret indgik bandet en aftale med filmproducenten Vitus Films om at lave to musikvideoer til bandets to første singler “Down the Line og “Before My Eyes”. Den første musikvideo har blandt andet givet dem omtale hos Bands of Tomorrow, Aarhus Echo, GFRock, Studenterradio Aarhus, Futunes og kulturmagasinet Fine Spind.