Claus Dencher

  • Americana
  • Folk
  • Folkrock
  • Singer/songwriter

Claus Dencher

Vokal

Produkter

Solo

Singer-songwriter
Udtryksfuldt akustisk guitarspil, suppleret med mundharpe og som regel et par folk/bluesnumre på banjo, mest engelsksprogede sange men flere danske
Singer-songwriter
Udtryksfuldt akustisk guitarspil, suppleret med mundharpe og som regel et par folk/bluesnumre på banjo, mest engelsksprogede sange men flere danske
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (120 min)
    Singer-songwriter


3.500 DKK

Artist CV

Claus Dencher

Uncover
Bookinger

3

mic

Er blevet booket
3 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Low-fi koncerter med anmeldelser nederst
Udgivelser på Spotify
Facebook kunstnerside
Nyt album 2022 - YOU
Album 2017 - Helt Hjem
Single 2019 - Dry River
Single 2019 - Wasting Time
Single 2019 - Destiny

Claus Dencher

Singer-songwriter / folk-rock / Americana

Video

1/4

Om artisten

"... Super dejlig nærværende musiker med en fantastisk skøn stemme. Musikken gik rent ind og berørte dybt ..." Lyder en anmeldelse fra en af Claus Dencher's mange koncerter.

Claus Denchers sangeskrivning og udtryk rummer både dybde og lethed.
Sangene “...har poppens indsmigrende charme og forførelse, samtidig med, at de er fine stykker singer-songwriter-kunst…”siger en anmeldelse.

Når Claus Dencher spiller sin musik, befinder man sig i et varmt tekst- og lydunivers, som spænder bredt over folk, rock og pop, der forenes i genren Americana.

Med en “…iørefaldende mandsstemme, der er bedre end gennemsnittet i dansk rock…” et pure musikalsk udtryk og et strejf af melankoli føres vi gennem historier om liv, håb og kærlighed.

Til koncerterne vil du opleve et udtryksfuldt akustisk guitarspil, af og til suppleret med mundharpe og måske et par folk/bluesnumre på banjo. Det er mest engelsksprogede sange men også flere dansk.

Claus Dencher er pladeaktuel med albummet “YOU”, som udkom i juli 2022. Pladen er indspillet sammen med et hold af særdeles kompetente musikere og legekammerater – Palle Hjorth på tangenter, Peter Sund på elguitar, Peter Dombernowsky på trommer, Henrik Poulsen på bas og Trine Lunau Sund sørger for et smukt kor.

"...YOU er sådan et debutalbum, der smager af mere, og som fortjener at stå i pladesamlingen hos enhver, der holder af såvel pop som singer-songwriter-sange…”

Bandmedlemmer