Drabant

  • Folk
  • Pop
  • Rock
  • Singer/songwriter

Janni Østergaard

Klaver, Korvokal

Jonas Thyrsted

Guitar

Martin Schøler

Trommer

Peter Staunsbæk

Bas, Korvokal

Thomas Ø. Frandsen

Banjo, Korvokal, Synthesizer, Trompet

Koncertprodukter

Band

Drabant
Dansksproget, eftertænksom folkepop med glimt i øjet.
Drabant
Dansksproget, eftertænksom folkepop med glimt i øjet.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (30 min)
    Jonas fra Drabant
  • Band (60 min)
    Drabant


1.000 DKK

Artist CV

Drabant

Uncover
Bookinger

10

mic

Er blevet booket
10 gange

Uncover
Anbefalinger

2

star

Har fået 2 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Drabant

Dansksproget folkepop til drømmerne og til pessimisterne

Video

1/2

Om artisten

Drabant er dansksproget folkepop med teksten og den gode melodi i fokus. Med inspiration fra pop og folkemusik står Drabants musikalske udtryk på skuldrene af danske kunstnere som Folkeklubben, Kim Larsen og Jonah Blacksmith.

Som en satellit i kredsløb har Drabant sendt sig selv afsted på mission med det erklærede mål at gøre afstanden mellem mennesker kortere og bringe menneskeheden tættere sammen.

Bevæbnet med akustisk guitar og danske tekster spiller Drabant deres sange om livet, kærligheden og meningen for alle i Kongeriget Danmark - ingen går fri!

Drabant spiller dansksproget folkepop med teksten og den gode melodi i fokus.

Med inspiration fra pop og folkemusik står Drabants musikalske udtryk på skuldrene af danske kunstnere som Folkeklubben, Kim Larsen, Jonah Blacksmith, Allan Olsen og Lars Lilholt.

Drabant har med succes spillet koncerter i alt fra sognehuse til rockerborge og sætter en ære i at spille forskellige steder og for forskellige mennesker.

Bandmedlemmer

Anbefalinger

Bente Mondrup
31 / 05 / 2019

Koncert for krydstogtgæster

Tak for en super fin koncert ved krydstogtanløbet den 28. maj. Trods vores fælles bekymringer, om hvordan internationale gæster ville tage imod dansksprogede sange, så beviste du i den grad, at musik er et universelt sprog - når bare det bliver leveret på den rigtige måde. Det gjorde du, og vi glæder os allerede til næste koncert.
Kris Herman
10 / 03 / 2019

Privat fødselsdagsfest

Jonas spillede koncerten alene. Jeg havde gerne booket hele Drabant, men jeg ville også gerne have den spontanitet, der kommer ved at en mand med en guitar træder ind til en fest og begynder at spille.
Og Jonas gjorde det uovertruffent. Han var så dygtig til at fange stemningen, tale til mig og mine gæster og til at gøre sine sange relevante og nærværende for os alle sammen. Tusind tak Jonas.