Felix Everblue

  • Blues
  • Pop
  • Rock

Produkter

Band

Felix Everblue
60-75 minutters intenst Rock'n'Roll. Lækker lyd, sprøde riffs, dansevenlige kompositioner, kærlighed og melankolsk blues. Alt hvad du har brug for.
Felix Everblue
60-75 minutters intenst Rock'n'Roll. Lækker lyd, sprøde riffs, dansevenlige kompositioner, kærlighed og melankolsk blues. Alt hvad du har brug for.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (60 min)
    Felix Everblue


10.000 DKK

Artist CV

Felix Everblue

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Felix Everblue EP - Spotify
Felix Everblue EP - Youtube
Hele vejen til finalen i DR Byen KBH
Felix Everblue - Facebook
Felix Everblue - Instagram
Felix Everblue - YouTube

Bringin' back Rock'n'Roll!

Bandet er Felix Everblue, baseret i Aarhus. Vi nåede i 2018 til Tak Rock finalen i København og er udtaget til dette års Fatter Eskil Prisen. Dertil spiller vi flere koncerter i 2020 bl.a. Wall of Sound. Bandet er samlet med en passion for rockgenren og med inspiration fra 70’er og 80’ernes klassisk

Video

1/3

Om artisten

Felix Everblue er et energisk rockband baseret i Aarhus med én mission; at bringe Rock n' Roll tilbage.

Den brutalt ærlige sangskrivning er historie-fortællende og de rå, rockede og melodiske guitar riffs bærer dig igennem sangene, som var du tilbage i 70'erne og 80’erne. Spænd sikkerhedsselen og tag med tilbage til dengang musik ikke behøvede autotune. Rock n' Roll er tilbage!

Felix Everblue udgav deres debut EP i december 2018 og har allerede spillet flere koncerter rundt om i Danmark. 2020 byder på nyt musik, koncerter og ikke mindst mere attitude og Rock'n'Roll!


“Med luft i musikken, er der tid til at få alskens pop og rock udtryk blandet, og få alt materialet sendt ud i luften med gode dynamiske udsving og dramatiske højdepunkter. Der er lækre detaljer, hverken for mange eller for få, hverken for indviklet eller for progressivt, og det er godt balanceret så det ikke går ud af 70’er og 80’er rockens stil.” - Martin Thaning Petersen, Rockzeit

Matias - Vokal og tamburin
Alex - Guitar og kor
Chester - Bass, vokal og kor
Silas - Guitar kor
Simon - Trommer