Fool's Paradise

  • Rock

Anja Munkholm

Synthesizer

Bjørn Egeskjold

Bas

Detlef Kapteina

Guitar

Koncertprodukter

Band

minikoncert
The Magic Universe of Fool's Paradise En intens komprimeret oplevelse af prog-art rockbandet Fool's Paradise
minikoncert
The Magic Universe of Fool's Paradise En intens komprimeret oplevelse af prog-art rockbandet Fool's Paradise
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (45 min)
    minikoncert
  • Band (90 min)
    The Magic Universe of Fool's Paradise


9.200 DKK

Artist CV

Fool's Paradise

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Koncert - headliner
Koncert - headliner
Facebookside for Fool's Paradise
Website for Fool's Paradise
Udkom 1. marts 2019
2019 - vi er tilmeldt

Nyt album, The Paradise Ballet - ude 1. marts 2019

Video

1/3

Om artisten

Fool’s Paradise er et prog-art-rockband fra Tønder. Bandet har i 2016 vundet Tysklands største bandcontest i Hamborg og sidenhen har bandet spillet et hav af koncerter i både Tyskland og Danmark

Fool’s Paradise: Dansk prog-art-rockband inspireret af musikernes lange musikalske erfaringer - ofte sammenlignet med Pink Floyd, Genesis, Linkin Park m.fl. Repertoiret er bygget op om Detlef Kapteinas kompositioner med store malende lydflader og stærke melodier.
Bandet, Fool’s Paradise, har de seneste par år haft stor succes på tyske og danske scener - herunder kan nævnes vinder af Hamburg Bandcontest i Markthalle i Hamborg, optræden i mange klubber i Hamborg og rundt om i Schleswig-Holstein og Lauenburg, open air bl.a. Harley Days Hamburg og en del danske spillesteder.
De har i efteråret 2018 været i Dreamland-studiet i Nibe for at indspille et nyt album, The Paradise Ballet, som blev udgivet i marts 2019. Her var de i Thomas Beckers kyndige hænder.
Fool’s Paradise er blevet spillet på diverse lokalradioer i både Tyskland, Danmark, Australien og USA samt i P4 på DR.
Bandnavnet, Fool’s Paradise, har en lang historie. Grundstenen til den nuværende version blev lagt i efteråret 2013 og er efter et par justeringer følgende:
Hovedkraften i bandet er komponist, guitarist og sanger Detlef Kapteina, som i tæt samarbejde med bassisten Bjørn Egeskjold skaber driften og arrangementerne understøttet af keyboardspiller Anja Munkholm og trommeslager Morten Søndermark.

Detlef Kapteina er født og opvokset i Hamborg, hvor han begyndte sin musikalske løbebane. Som 19-årig bragte en ferierejse ham til Skagen i Danmark, en ferie han aldrig kom hjem fra. Musikalsk kom han i 80’erne med i det kendte danske band, Bogart og derefter genoptog han bandnavnet, Fool’s Paradise, hvor hans egne kompositioner blev det bærende element. I 2001 udgav Fool’s Paradise en CD, ”No Need to Explain”, som fik en vis succes. I 2016 vandt Fool’s Paradise, OXMOX’ Hamburg Band Contest og har siden haft ret travlt både i Tyskland og Danmark - i januar 2019, lægger bandet sidste hånd på et nyt album med titlen, The Paradise Ballet.

Bandmedlemmer