Glimtvis

  • Americana
  • Country
  • Pop
  • Singer/songwriter

Rasmus Pedersen

Vokal

Rikke Ravn

Vokal

Produkter

Duo

Glimtvis
Ny musik med to stærke vokaler, der kredser om det svære ved at gebærde sig i voksenlivet. Pakket ind i den gode melodi og kærligheden til ord
Glimtvis
Ny musik med to stærke vokaler, der kredser om det svære ved at gebærde sig i voksenlivet. Pakket ind i den gode melodi og kærligheden til ord
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (90 min)
    Glimtvis


3.500 DKK

Artist CV

Glimtvis

Uncover
Bookinger

2

mic

Er blevet booket
2 gange

Uncover
Anbefalinger

2

star

Har fået 2 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Glimtvis

Ny musik med to stærke vokaler, der kredser om det svære ved at gebærde sig i voksenlivet. Pakket ind i den gode melodi og kærligheden til den gode hookline.

Video

Om artisten

Ny musik med to stærke vokaler, der kredser om det svære ved at gebærde sig i voksenlivet. Pakket ind i kærligheden til den gode hookline og smuk americana lyd

Duoen består af Rasmus Pedersen og Rikke Egholm Ravn, som begge har en tilværelse bag forsangermikrofonen, i forskellige orkestre, på samvittigheden. En duo som er et partnerskab og et dybt venskab

GLIMTVIS skriver sange, som bevæger sig i det skizofrene grænseland mellem den skamløse pop, den hudløst ærlige country og rockens upolerede stemme, og som fortæller personlige historier om livet og kærligheden, når man forsøger at gebærde sig i voksenlivet.

GLIMTVIS:
”Vi gør en dyd ud af forsøge at sætte ord på hvad sangenes fortælling er – og lade folk komme helt tæt på når vi spiller dem.
Vi vil i musikalsk form dele de dele af voksenlivet, som vi typisk ikke deler på Facebook og Instagram – den del af skilsmissen, der bare gør ondt; usikkerheden ved at prøve at finde en ny eneste ene, at være den sidste tilbage på baren og gå alene hjem – også selvom man stod der i spotlightet; at slutte fred med sig selv, ikke at bruge så megen energi på at hade sin eks, forelske sig eller mangle den samme følelse. At føle sig malplaceret i det, der skal være der voksne liv”

Alt sammen pakket ind i den gode melodi og kærligheden til den gode hookline.
Der er garanti for vellyd og eftertanke, men også en energi der kommer langt ud over scenekanten og en erfaring i liveoptræden, som ikke lader sig skjule.

Vi har spillet en del steder med duo set up og er blevet taget fantastisk i mod af publikum. 35 koncerter blev det til i 2022.
Bl.a på Tobakken i Esbjerg, Generator i Ringkøbing, Fairbar i Aarhus , Dexter i Odense og DROPINN i Kbh, for at nævne et par steder. Vi spillede i foråret/efteråret 2022 support for Ivan Pedersen og Danmarks Næstbedste Trio på bl.a Tobakken i Esbjerg , Horsens Ny Teater og Svendborg Teater, har haft fuld sommertour 2022 med bl.a jobs på Tønder Festival og Nashville International Songwriters Festival i Odense.
Bandmedlemmer

Anbefalinger

AHA Livestage
16 / 10 / 2023

AHA TALENT 2023

"Glimtvis" - sætter tankerne og hofterne igang med deres høje musikalske niveau!
Pavillonen
08 / 09 / 2023

Gademusikerfestival i Grenaa

1000 tak for at komme og spille ved Grenaa Gademusikerfestival 2023. Alle artister gjorde det utrolig godt og bidrog det til den høje kvalitet og den forskellighed som vi netop ønskede.