GodtDamet

  • Pop
  • Rock

Produkter

Band

GodtDamet
God musik til receptionen, en energizer på konferencen, en musikalsk gimmick eller det overraskende indslag til festen.
GodtDamet
God musik til receptionen, en energizer på konferencen, en musikalsk gimmick eller det overraskende indslag til festen.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (45 min)
    GodtDamet
  • Band (90 min)
    GodtDamet


8.000 DKK

Video

1/3

Om artisten

Der er tale om mandemusik i damehænder, når Born to be wild, Sleeping my day away og andre testosteronfyldte klassikere bliver taget under kærlig behandling og udsat for feminine fortolkninger af de fire musikere i GodtDamet.

GodtDamet leverer en underholdende og anderledes musikoplevelse, når de tager livtag med en stribe maskuline klassikere på deres helt egen måde.
De Gode Damer har tilsammen årtiers erfaringer på bagen fra det århusianske musikliv og er et godt sammenspillet band, der leverer varen i et halvakustisk setup med et glimt i øjet og masser af skæg (!)


GodtDamet er:

Louise Juul er sangerinde og sangskriver med 4 albums bag sig. Flere af hendes kompositioner er blevet spillet på DRs P4 og P5 og senest har hun udgivet albummet ”Rebekkavej” ved Target Group.
Louise optræder desuden med Eva Cassidy fortolkninger rundt om i landets kirker samt har slået sine folder i teaterverdenen med roller som ”Eliza” fra My Fair Lady og ”Svetlana” fra Chess. Til dagligt er Louise gymnasielærer i engelsk og drama.

Anne-Grethe Severinsen er uddannet i musik fra Aarhus Universitet og underviser til daglig på Testrup Højskole. Derudover har hun gennem mange år været sanger, musiker og korleder i meget forskellige sammenhænge; fra bigband og børnekor over partybands til kor og vokalgruppe. I GodtDamet spiller Anne-Grethe på strenge, tangenter og rør.

Lene Bjarke Skov har en musikuddannelse fra Aarhus Universitet i bagagen og dertil solid erfaring med musikundervisning på efterskole og højskoler. Lene har været med i en række kor, senest Boreas Korteater, og selv været korleder for flere rytmiske kor. Lene har været i kulturbranchen igennem mange år, men når der står GodtDamet i kalenderen bliver skrivebordet skiftet ud med bas og tangenter.

Katja Einer-Jensen har mere end 20 års erfaring som trommeslager fra forskellige århusianske band med originalt såvel som cover musik indenfor funk, rock, soul og pop. I semi-akustiske GodtDamet er trommerne dog udskiftet med cajon mm. så damerne har friheden til at spille på såvel små som større scener. Katjas musikalske engagement komplementerer hendes daglige virke som bioinformatikker.