Hills and Trees

  • Americana
  • Folk
  • Indie
  • Singer/songwriter

Produkter

Solo

Hills and Trees SOLO
Her kommer du helt tæt på musikken, sangene og den unikke intime stemning der skabes når publikum er i øjenhøjde og alt kan mærkes.
Hills and Trees SOLO
Her kommer du helt tæt på musikken, sangene og den unikke intime stemning der skabes når publikum er i øjenhøjde og alt kan mærkes.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (45 min)
    Hills and Trees SOLO


2.000 DKK

Første single på vej

Min første single; Under the Apple Tree, er nu på vej. Jeg forventer at udgive den i marts 24

Video

1/2

Om artisten

Med en personlig erfaring fra psykiatrien, som pårørende, skriver Hills and Trees, aka sangskriver Martin Fabricius Buchwald hudløst ærlige sange om livet når det gør mest ondt, men også om det håb, som til tider bryder ind igennem sprækkerne.

Sårbarhed, selvironi og en god portion optimisme kendetegner Hills and Trees, aka sangskriver Martin Fabricius Buchwald. Med en personlig erfaring fra psykiatrien, som pårørende, bunder sangene i den frustration, tomhed og det mørke livet også byder på, når det gør mest ondt. Men også det lys, som skinner gennem sprækkerne og sender håb ud i form af de melankolske og hudløst ærlige sange.

Hills and Trees, aka sangskriver Martin Fabricius Buchwald tager afsæt i et hav af følelser, indre konflikter, endeløs kærlighed og en duft af skovens vilde natur.

Med en ide om at skabe et lydunivers der både opfordrer lytteren til at være opmærksom, men samtidig inviterer til at give slip, lukke øjnene og lade musikken fylde ørerne, skriver Hills and Trees engelsksprogede folk- og americana-inspirerede sange, tilsat et elektronisk element.

Emner som ensomhed, rodløshed, rastløshed og kærlighed, klimakriser og mental awareness, berøres i forskellige stemninger og melodier. Det er en sonisk rejse gennem et landskab af æsteriske melodier, og stemningsfulde tekster.

Live præsenteres sangene akustisk, på guitar, for en intim og nærværende oplevelse.