Isbjörg

  • Avant Garde
  • Fusion
  • Metal
  • Rock

Dines Karlsen

Guitar

Frederik Uglebjerg

Trommer

Lasse Thingholm

Guitar

Mathias Bro Jørgensen

Klaver

Mathias Schouv Kjeldsen

Bas

Produkter

Band

Et skævt og anderledes rockindslag fuld af musikalske overraskelser, storslåede melodier og højt energiniveau.
Et skævt og anderledes rockindslag fuld af musikalske overraskelser, storslåede melodier og højt energiniveau.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (45 min)


2.000 DKK

Storslået progressiv rock med klaveret i centrum

Isbjörg har siden begyndelsen i 2015 sat en ære i overraske og bryde musikalske grænser, uden at gå på kompromis med den gode sangskrivning. Skæve taktarter og rytmiske figurer kombineres med ørehængende melodier og medrivende temaer, som fanger lytteren i et intenst og uforudsigeligt lydunivers.

Video

Om artisten

Isbjörg blevet dannet i 2015 og spiller storslået, progressiv rock med klaveret i centrum.

Det Aarhusianske band med fynske rødder tager fuld kontrol over egen lyd. Musikken skrives, indspilles, mixes og masteres af bandet selv, således at sangskrivning og produktion følges ad igennem hele processen og giver et helstøbt og helt igennem unikt udtrykt. Filosofien har siden begyndelsen været at overraske og bryde grænser, uden at gå på kompromis med den gode sangskrivning. Skæve taktarter og rytmiske figurer kombineres med ørehængende melodier og medrivende temaer, som fanger lytteren i et intenst og uforudsigeligt lydunivers.

Isbjörg udgav deres debut EP d. 22. januar 2016, som har høstet ros hos bl.a. Gaffa og GFR for sin unikke tilgang til genren og den kreative brug af klaveret. I efteråret 2016 udgav Isbjörg shufflesinglen 'In Endings', som er et unikt koncept bestående af 11 sangstumper som, afspillet på shuffle, genererer en ny version af nummeret hver gang.

I marts 2017 udgav Isbjörg sin første musikvideo til nummeret 'Collective Egoism', som er første single fra bandets anden EP 'Glacier'. EP’en viser et modnet Isbjörg med store ambitioner og modtog ligeledes stor ros fra pressen:

”Der bliver rocket igennem, men der er også plads til følelser, og ikke mindst det bærende klaver vækker ens nysgerrighed.” - Gaffa
”Der er stykker hvor jeg drømmer mig væk og næsten triller en tåre, fordi det er så godt strikket sammen […]” - CallesRockCorner.dk
” På samtlige numre træder bandets kærlighed for episk broderi på alle tangenter frem, i kraft af et virvar af medrivende temaer og figurer i rytmiske forskydninger der hele tiden skaber fremdrift og fornyelse.” - Rockzeit.dk

Bandet arbejder nu på at færdiggøre deres debutalbum, som er planlagt at udkomme i starten af 2019.

Isbjörg har spillet koncerter rundt i hele Danmark. Bl.a. blev det til en førsteplads til Emergenza 2016 syddanmarksfinalen på Posten i Odense efterfulgt af et brag af en finalekoncert på Pumpehuset i København.

Bandmedlemmer