Ise

  • Folk
  • Indie
  • Pop
  • Singer/songwriter
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (30 min)
    Solo-/fortællekoncert
  • Solo (60 min)
    Solo-/fortællekoncert


2.500 DKK

Artist CV

Ise

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har optrådt til fordel for velgørenhed 0 gange

Lyt til Ise på Spotify
Gaffa havde premiere på musikvideoen til Ned med hovedet
Se kondertplan på Facebook

Ny single ude 17. juni

Mit andet soloalbum "Født på kanten" er lige på trapperne, og singlen Ned med hovedet er allerede ude. Tjek din yndlingsstreamingtjeneste, Apple Music eller Youtube :) Du kan også få fat i den på vinyl. Kom og hør en releasekoncert i vinylbutikker rundt om i landet i november og december.

Video

1/3

Om artisten

Med et stærkt afsæt i lyrikkens verden laver den danske poesi-pop singersongwriter Annelouise Adolph musik, der på livescenen ledsages af gribende og finurlige fortællinger.

Ise fandt sig selv i rollen bag pianoet i det klædelige indie-vise univers på sin seneste udgivelse, den anmelderroste og håndspillede EP ”Født på kanten” fra 2019. Hun blev egentlig kendt i offentligheden med sin smukke fortolkning af Kashmirs godnatsang ”Splittet til atomer” og siden signet af Playground Music med albummet ”Kø på Himalaya” (Henrik Marstal og Kasper Rasmussen).

I 2017 udgav hun et alternativt album med fortolkninger af sange fra Højskolesangbogen med Jeppe Skovbakke (I Got you on Tape), Adi Zukanovic (årets danske musiker, Steppeulven 2017) Mikkel Plough (Mike Turner m.fl.) og Jeppe Gram (Tue West).

D. 17 juni 2022 er Ise aktuel med singlen Halvdrømt. Singlen er startskuddet på et kommende album, der for hver sang eksperimenterer mere og mere med poesien. Ise har opdaget, at det til tider kan være befriende at trække på digtets logik frem for sangtekstens tradition.

Samtidig med albummet kommer også en digtsamling med motiver fra albummet, der folder sig ud i bl.a. grafiske systemdigte.