Ise

  • Folk
  • Indie
  • Pop
  • Singer/songwriter

Produkter

Solo

Solo-/fortællekoncert
Ved klaveret med guitaren inden for rækkevidde gør jeg mit yderste for at give publikum en lille, stor koncertoplevelse.
Solo-/fortællekoncert
Ved klaveret med guitaren inden for rækkevidde gør jeg mit yderste for at give publikum en lille, stor koncertoplevelse.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (75 min)
    Solo-/fortællekoncert


5.000 DKK

Artist CV

Ise

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Lyt til Ise på Spotify
Gaffa havde premiere på musikvideoen til Ned med hovedet
Se kondertplan på Facebook

Nyt album ude 29. november på vinyl og digitalt

Mit andet soloalbum "Født på kanten" er lige på trapperne, og singlen Ned med hovedet er allerede ude. Tjek din yndlingsstreamingtjeneste, Apple Music eller Youtube :) Du kan også få fat i den på vinyl. Kom og hør en releasekoncert i vinylbutikker rundt om i landet i november og december.

Video

1/3

Om artisten

Ise laver musik med et instrument i den ene hånd og sine lyriske fortællinger i den anden. Med den håndspillede pop-melodiske EP ”Født på kanten” er sangerinden og sangskriveren stærkt tilbage.

Inspireret af vores kulturs store fortællere som Michael Strunge og Anne Linnet har Ise skabt et album med en varm, eftertænksom tone i musik og tekst, der bærer én fra isolerede dage med vinter-blæst og ensomme vinde i de yderste afkroge af det danske land, helt ind i spørgsmålet om at høre til.

Vi mødte Ise, med det borgerlige navn Annelouise Adolph, allerførste gang i 2011, hvor hun var snublende tæt på at vinde X Factor. Også Niels Hausgaard fornemmede her hendes talent, og håndplukkede hende til at være den ene af de tre unge sangskrivere, han præsenterede på sin torsdagskoncert under Tønder Festival samme år. Det var noget, der i den grad fyrede op under Ises lyst til at skrive endnu flere sange. I 2013 fulgte releasen af det anmelderoste solodebutalbum ”Kø på Himalaya”, og i 2017 albummet ”Giv tid” med folkrockbandet Lindring, som Ise var en del af.