June Beltoft

 • Singer/songwriter

June Beltoft

Guitar, Vokal

Koncertprodukter

Solo

June Beltoft - solo
Singer-songwriter - vocal med guitar. Jeg spiller i op til 2 x 45 minutter
June Beltoft - solo
Singer-songwriter - vocal med guitar. Jeg spiller i op til 2 x 45 minutter
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Solo (90 min)
  June Beltoft - solo
 • Duo (90 min)
  June Beltoft - duo
 • Trio (90 min)
  June Beltoft - trio
 • Band (90 min)
  June Beltoft m. band


2.100 DKK

Artist CV

June Beltoft

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Hjemmeside
Følg mig på Fjæsbogen...
Følg mig på Instagrum ;-)
Følg mig på Youtube...
Check mine udgivelser...
Solo-optræden på Mojo

NY SINGLE d. 8. maj!

TWISTED AND BLIND er næste single i studie-EP'en Twilight Dreams. Lige som forgængerne Shooting Star og Dark Clouds , er vi ude i de mere dystre kringkelkroge af min sangskrivning. I samarbejde med producer Christoffer Høyer kombinerer jeg electronica med mine rock- og singersongwriter-rødder.

Video

1/4

Om artisten

Hele følelsesregistret kommer i spil, når June Beltoft’s klare stemme lyder. Hvad enten hun optræder alene til sit eget guitar-akkompagnement – eller i selskab med musikerne i forskellige duo- trio- og bandkonstellationer.

Glæde, melankoli, humor og alt det ind imellem - med indlevelse og glimt i øjet synger June om både de små og store dramaer i livet.

Som tilhører vil du sikkert kunne genkende en del af de scenarier June synger om: F.eks. om kærestesorger, at få børn, blive skilt - og være på randen af stress-sammenbrud...

Det musikalske udgangspunkt er den klassiske folk/singer-songwriter tradition. Altid med den gode melodi og et catchy omkvæd i højsædet og det dér lille strejf af The Blues. Med June's udtryksfulde stemme som gennemgående ledetråd - og leveret med en passioneret kærlighed til musikken og de sange hun udvælger til lejligheden.

June's udtryk skaber da også associationer til forskellige kendte kunstnere som Katy Perry, Kylie Minogue, Chrissie Hynde, Joni Mitchell, Shanaia Twain... Men sangene, melodierne og stemmen er i sidste ende June Beltoft. Alene med sin guitar eller sammen med nogle af de mange dygtige musikere hun omgiver sig med.

Af musikudgivelser har June Beltoft EP’en Alive bag sig, samt en række singler, hvoraf nogle af dem har spillet på P4.

Lige nu arbejder hun på en række singleudgivelser. I 2019 udkom Shooting Star og Dark Clouds - og om kort tid kommer Twisted and Blind. Find dem på f.eks. Spotify eller Youtube.

Bandmedlemmer