Lasse Storm

  • Folk
  • Pop
  • Singer/songwriter

Produkter

Solo

Soloshow op til 90 min
Solo. Pris for 45-50 min. (3500,-)
Soloshow op til 90 min
Solo. Pris for 45-50 min. (3500,-)
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (90 min)
    Soloshow op til 90 min


5.000 DKK

Artist CV

Lasse Storm

Uncover
Bookinger

3

mic

Er blevet booket
3 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Lasse Storm. Sanger, sangskriver og spillemand.

Lasse Storm skriver sange med blæk og blod. Med et mærkbart hjerte synger og skriver han ”som gjaldt det selve eksistensen” (side 33). 

Video

1/3

Om artisten

Lasse Storm solodebuterede med den personlige og rørende debutsingle “Holmegårdsvej” januar 2021. Siden har han turneret landet rundt, høstet en DMA nominering, vundet en sangskriverpris og haft ugens album på P4.

"Lasse Storm blev i september sidste år den første modtager af ”Songwriter Awarden” på Nashville Nights International Songwriter Festival i Odense. Prisen gives for det gode sangskrivningshåndværk, og det har Lasse Storm i udtalt grad, sammen med en naturlig og ligefrem tæft for sceneperformance. " (SIDE 33)

Debutalbummet “Holmegårdsvej og andre historier” udkom på det uafhængige sydfynske pladeselskab Sorte Plader 11. marts 2022. Albummet debuterede som ugens album på P4, høstede flotte anmeldelser og har også roteret flittigt på P6 og P5. Ligesom flere af singlerne har ramt store playlister på Tidal, Apple og Spotify. Det vidner om at Lasses musik appelerer bredt og uden for typiske genrekasser. Lasse kalder selv genren “skidtsparkerpop”. En nudansk blanding af roots, folk og indie der trækker tråde imellem rurale visetraditioner og urban nutids pop. Teksterne er både flabede, underholdende, gribende og uforfærdet hudløse. 

"Det er tydeligt at Lasse Storm bruger af sig selv i fremførelsen af sine nye sange, og han har en ret unik måde at bruge nutidens danske sprog på i sine tekster. Der er en klarhed i hans stemme, glimt i øjet, og så kan han ’bare noget’, stående der alene med sin guitar". (SIDE 33)

I kølvandet på udgivelsen af "Holmegårdsvej og andre historier" turnerer Lasse Storm både solo og med band året ud i hele Danmark. Vejen går bl.a. forbi SPOT Festival, DGI landsstævne, forsamlingshuse, spillesteder, pladebutikker, værtshuse, kulturforeninger, havefester og gadehjørner.

Fakta:
Lasse Storm har spillet, skrevet og sunget musik i utallige konstellationer og sammenhænge i snart 30 år. De seneste år har han som forsanger og sangskriver i DØR NR. 13 markeret sig som en af de stærkeste stemmer i dansk rock. Albummet “Holmegårdsvej og andre historier” er hans debut i eget navn og samtidig en foreløbig kulmination på en livslang passion for folk, roots og visetraditioner der har fulgt ham siden opvæksten omkring Folkemusikhuset i Fensmark.