Marissa M

  • Pop
  • Singer/songwriter

Produkter

Duo

Få en intim koncertoplevelse med Marissa M og guitarist. Stemningsfyldt, akustisk pop, med en skarp vokal og melodiske akkompagnementer.
Få en intim koncertoplevelse med Marissa M og guitarist. Stemningsfyldt, akustisk pop, med en skarp vokal og melodiske akkompagnementer.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (60 min)


7.000 DKK

Marissa M bringer 80'er vibe med hendes musik

Marissa M's musik bevæger sig mellem blød pop og et up-tempo-beat, som i kombination med hendes klassiske stemme formår at skabe noget unikt. Med opløftende og eftertænksomme budskaber, fortalt gennem en kraftpræstation af musikalske evner, er Marissa M en musiker, som skal opleves og nydes live.

Video

1/2

Om artisten

Marissa M er en dansk-tysk sanger og sangskriver, som med en kombination af hendes klassiske stemme med moderne musik formår at skabe noget helt specielt

Marissa M's sange drejer sig om et dybt personligt lyrisk univers, der giver lytteren et glimt bag livets mange facetter og omfatter alt fra følelsen af ydmygelse for noget, du har sagt eller gjort, til tomme løfter til humanistisk behandling af dyr. Med personlige tekster, der omfavner en bred vifte af livets mange facetter, udgør kærlighedssange en sjælden del af hendes repertoire, men med sin nye sommersang er hun på vej til at få fodfæste i det enorme univers af kærlighedssange.

Marissa M havde solid succes med airplays i danske radiostationer med sin tidligere single "Humbled" og er ligeledes blevet offentliggjort i adskillige internationale musikblogs, som f.eks. Artists in the Spotlight og MusikBlog.de.

Marissa M er en dansk-tysk sanger-sangskriver, der er opvokset som en del af det danske mindretal i Flensborg. Hun har nydt at vokse op på både den danske og den tyske side af grænsen, hvilket har givet hende det bedste fra begge kulturer.