MOEBIUS

  • Pop
  • Rock

Christoffer Storkholm

Klaver, Synthesizer, Trommer

Justus Ortmann

Bas, Klaver, Saxofon

Tais Petersen

Bas, Guitar, Klaver, Trommer

Koncertprodukter

Band

MOEBIUS koncert, 45 minutter
MOEBIUS spiller alternativ pop/rock. Der er både relativt stille numre, samt mere dansable kompositioner. Book os hvis du vil høre ny originalmusik.
MOEBIUS koncert, 45 minutter
MOEBIUS spiller alternativ pop/rock. Der er både relativt stille numre, samt mere dansable kompositioner. Book os hvis du vil høre ny originalmusik.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (30 min)
    MOEBIUS koncert, 30 minutter
  • Band (45 min)
    MOEBIUS koncert, 45 minutter


3.500 DKK

Artist CV

MOEBIUS

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Følg os på Facebook
DEMOER - EP OG SINGLER UDE SNART
Følg os på Instagram

Hej vi hedder MOEBIUS!

Gå ind på soundcloud-linket, for at høre vores næsten færdige demo'er. EP ude til sommer!

Om artisten

MOEBIUS

MOEBIUS er et alternativt rockband, der henter sin inspiration fra bl.a. Radiohead, Pink Floyd og mange andre. Deres tekstunivers beskæftiger sig med diverse både eksistentielle og romantiske problemer, hvilket matches af deres blanding af lydlig ambiens og stringens. De skaber en blanding af flydende rock, dog med faste beats og grooves, og formår derigennem at tage lytteren med på en rejse gennem kærligheden, melankolien og de dertilhørende problemer.

MOEBIUS er en samhørighed af fem unge hjerners, og hjerters, kreativitet. Alt skabes i fællesskab, og alle har lige meget at skulle have sagt. Man kunne kalde MOEBIUS for et musikkollektiv, hvilket er blevet et meget moderne tilnavn til sådan nogle som os, der skaber musik og tekst i fællesskab - men det vil vi ikke kaldes. MOEBIUS er et fælles projekt, et hjertebarn, hvor vi alle har delt forældremyndighed, og ingen har mere at skulle have sagt end de andre.

Vært på Barometeret på P3, Stine Rosenfeldt siger:
“(...) Det er som om at de her drenge de bare lader musikken lege, og det er musikken der har førertøjlerne, og så følger de bare med, uden at være bange for hvad der sker. Det gør altså at man som lytter føler at man bliver en del af musikken, og man udvikler sig med den, og at den nærmest slipper en fri. (...)
Det må være så vildt at se det her band spille live, og jeg synes altså også nærmest man kan høre hvordan de løber rundt og skifter instrumenter.”

Bandmedlemmer