MOEBIUS

 • Indie
 • Rock

Christoffer Storkholm

Klaver, Synthesizer, Trommer

Justus Ortmann

Bas, Klaver, Saxofon

Tais Petersen

Bas, Guitar, Klaver, Trommer

Produkter

Band

MOEBIUS koncert, 45 minutter
MOEBIUS spiller alternativ indie-rock. Der er både relativt stille numre, samt mere dansable kompositioner. Book os hvis du vil høre ny originalmusik.
MOEBIUS koncert, 45 minutter
MOEBIUS spiller alternativ indie-rock. Der er både relativt stille numre, samt mere dansable kompositioner. Book os hvis du vil høre ny originalmusik.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

 • Band (30 min)
  MOEBIUS koncert, 30 minutter
 • Band (45 min)
  MOEBIUS koncert, 45 minutter
 • Band (60 min)
  MOEBIUS koncert, 60 minutter


8.500 DKK

Artist CV

MOEBIUS

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Følg os på Facebook
EP UDE NU
Følg os på Instagram

MOEBIUS!

Vi er ude med vores debut-EP, som fik 4 stjerner i GAFFA, 2 singler og står nu med en indstilling til en nominering til "Årets Nye Danske Navn" ved GAFFA-Prisen 2021. Hop ind på GAFFA.dk og stem på os, og dine andre favorit-artister.

Om artisten

MOEBIUS

MOEBIUS er et alternativt rockband. Deres tekstunivers beskæftiger sig med diverse både eksistentielle og romantiske problemer, hvilket matches af deres blanding af lydlig ambiens og stringens. De skaber en blanding af flydende rock, dog med faste beats og grooves, og formår derigennem at tage lytteren med på en rejse gennem kærligheden, melankolien og de dertilhørende problemer.

MOEBIUS er en samhørighed af fem unge hjerners, og hjerters, kreativitet. Alt skabes i fællesskab, og alle har lige meget at skulle have sagt. Man kunne kalde MOEBIUS for et musikkollektiv, hvilket er blevet et meget moderne tilnavn til sådan nogle som os, der skaber musik og tekst i fællesskab - men det vil vi ikke kaldes. MOEBIUS er et fælles projekt, et hjertebarn, hvor vi alle har delt forældremyndighed, og ingen har mere at skulle have sagt end de andre.

Vært på Barometeret på P3, Stine Rosenfeldt siger:
“(...) Det er som om at de her drenge de bare lader musikken lege, og det er musikken der har førertøjlerne, og så følger de bare med, uden at være bange for hvad der sker. Det gør altså at man som lytter føler at man bliver en del af musikken, og man udvikler sig med den, og at den nærmest slipper en fri. (...) "

GAFFA-anmelder Ole Rosenstand Svidt:
"”Golden Reins” er også et af højdepunkterne på ep’en sammen med den afsluttende og ganske iørefaldende ”Receipt from Down Below”, der adskiller sig fra de andre ved at holde et lidt højere tempo. Ellers er der dømt mid-tempo-sange med en tænksom undertone – måske lidt i stil med et navn som Alt-J – og atmosfæriske synths og underliggende saxofon i passende doser. Også i ep’ens mest afdæmpede sang ”Absence” møder vi et meget melodisk, saxofondrevet mellemspil mellem første omkvæd og andet vers.(...)"

Bandmedlemmer