nikkipax

  • Jazz
  • R'n'b
  • Soul

Christina Mallou Linde

Vokal

Produkter

Duo

En intim fortælling om omsorg
Oplev en fortælling om mennesket på sit værste og hvordan vi sammen kan gøre verdenen til et bedre sted.
En intim fortælling om omsorg
Oplev en fortælling om mennesket på sit værste og hvordan vi sammen kan gøre verdenen til et bedre sted.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (30 min)
    En intim fortælling om omsorg


4.500 DKK

Artist CV

nikkipax

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Videoer, lyd og koncertbilleder
MCAA 26. Marts 2022
RAMA Festival
"nikkipax deler stærkt budskab og musikalitet (...)"
Spotify: nikkipax

musik om omsorg

nikkipax bruger sin kompromisløse ærlighed til at skabe stemningsfyldt, minimalistisk, avant-soul med fortællinger om omsorg, medmenneskelighed og problematikken ved bystander-effekten. Når du oplever nikkipax live, er det en samlet fortælling om, at lære at modtage omsorg og give den.

Om artisten

nikkipax er musik, der giver plads til store vokalarrangementer og melodiøst klaver. Det blander klassiske og rytmiske elementer. I duoform vil det være klaver og sang, og i kvartet er det med to korsangere.

nikkipax bruger sin kompromisløse ærlighed til at skabe avant-soul med fortællinger om omsorg, medmenneskelighed og problematikken ved bystander-effekten. Med udgangpunkt i sit eget liv, skaber hun visionær og dedikeret musik, med et ønske om forandring, lighed og social bæredygtighed. nikkipax er et opråb om at sætte omsorg på dagsordenen.

Når du oplever nikkipax live, er det separate sange, der samlet fortæller en historie om, at lære at modtage omsorg, give til andre, og udvikle sig sammen med den. Det er minimalistisk musik, der giver plads til følelser.

nikkipax blev offentliggjort d. 01/02/22, og startede med en række vellykkede forårs- og sommerkoncerter. Lige nu er hun i gang med indspilningerne til den første del af en kommende EP, blandt andet sammen med pianist Louise Schrøder og producer Daniel Larsen.

Bandmedlemmer