Ruby Sky

  • Jazz
  • Pop
  • R'n'b
  • Soul

Christina Mallou Linde

Vokal

Mads Højer

Guitar

Koncertprodukter

Duo

RUBY SKY [duo edition]
RUBY SKY spiller flødet og stemningsfyldt r&b, med en skarp vokal og melodiske akkompagnementer.
RUBY SKY [duo edition]
RUBY SKY spiller flødet og stemningsfyldt r&b, med en skarp vokal og melodiske akkompagnementer.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Duo (30 min)
    RUBY SKY [duo edition]


2.500 DKK

Artist CV

Ruby Sky

Uncover
Bookinger

1

mic

Er blevet booket
1 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

BAGGAARDHUS-samarbejdet hvor duoen kan ses og opleves.

R&B i intimt og vibey format

RUBY SKY er normalt et 6-persones band, men i samarbejde med BAGGAARDHUS, har de arrangeret deres musik til et stemningsfyldt, musikalsk udfordrende og flødet sæt i duoformat. Siden Maj 2020 har de spillet omkring 20 koncerter i dette format, med stor succes.

Om artisten

RUBY SKY er et moderne R&B-band, der flirter med din tidsfornemmelse og tvinger dig i gulvet med vibey bangers. De er et beatbaseret Aarhusiansk og Esbjergensisk band, der rører rundt i en groovy smeltegryde fyldt med høj energi og selvironi. Hvem de

Hvem de er: Et ungt og ambitiøst R&B-band. Deres fælles musikalske baggrund ligger på musikkonservatorierne i Aarhus og Esbjerg, men derudover spiller de i musikprojekter, der spænder fra sync-musik, beskidte blues og radio-pop.

Hvad de spiller: Funky, vibey og lummer R&B, med svære inspirationer i Soulquarians-æraen i slut 90’erne og start 00’erne. Visionen er at kombinere poppens melodiske hooks med soul/funk og en jammet umiddelbarhed, med hip hop-inspirerede beats og flabede harmoniseringer.

Hvad der sker: RUBY SKY udkommer med deres debut-single, “Flashback”, d. 2. Oktober 2020, efterfulgt af singlen “Limbo”, der udkommer i November 2020. Sideløbende spiller de så mange koncerter som situationen tillader, for at udvide deres fanbase, og for at sprede budskabet om at tage sig god tid til livet, til så mange som muligt.

Bandmedlemmer