Samuella

  • Gospel
  • Pop
  • Reggae
  • Soul
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Solo (60 min)
    Samuella sammen med pianist Runi Lomstein


3.500 DKK

Video

1/4

Om artisten

Sangeren og moren til to er oprindeligt fra Liberia. Migreret til Danmark i midten af ​​90'erne. Samuella er kendt for genrer som Soul, Reggae, Evangelie og Jazz. Sangeren er også kendt for sin kraftfulde og fascinerende stemme. Med flere offentlige og private koncerter i København, er sangeren især kendt for at tegne hendes publikum med sin stærke og sjælfulde stemme og tage dem på en musikalsk rejse.
I 2011 samarbejdede sangerinde med flere ghanesiske kunstnere i Ghana, ghanesiske producenter, danske producenter, nigerianske producenter mv. Og udgav sit debutalbum i Copenhagen "Cutting through colors". Sangen "Africa in me" og "Time to time" var uden tvivl favoritterne blandt fans. Samuella har også udgivet flere singler, herunder den seneste, 2018 "We Rise".
Under sidste års jazzfestival gav sangeren en fremragende udsolgt koncert på Café Cadeau, hvor publikum blev fascineret af sin livshistorie, rejse. Koncerter er som regel en kombination af sangerens originale sange og dækning sange fra kunstnere, der er inspiration til hende.
Samuella mener, at et af hendes største formål i livet er at bringe folk sammen gennem musik. På trods af vores forskelle som; Race, Religion, Seksuel orientering, Politiske synspunkter, Kulturelle og traditionelle baggrunde. Hendes mål er at holde bryde barrierer ved at bruge musik som et værktøj....