Sonic Moon

  • Grunge
  • Rock

Koncertprodukter

Band

Sonic Moon
Mørkt og stemningsfuldt udtryk med stor energi. Professionelt band med maser af liveerfaring.
Sonic Moon
Mørkt og stemningsfuldt udtryk med stor energi. Professionelt band med maser af liveerfaring.
GENERAL / NODES / LIGHT Created with Sketch.

Book artist

  • Band (45 min)
    Sonic Moon


1.000 DKK

Artist CV

Sonic Moon

Uncover
Bookinger

0

mic

Er blevet booket
0 gange

Uncover
Anbefalinger

0

star

Har fået 0 anbefalinger

Uncover
Velgørenhed

0

Har spillet til 0 velgørenhedskoncerter

Koncert
Koncert i Kedelhuset med bl.a. Velvet Volume
Månedens Uhørt i Gaffa
Bandside på Spotify
Band facebookside
Band instagramside

Aarhusiansk stoner grunge

Sonic Moon sender dig i kredsløb om jorden med mareridtsagtige, dystopiske fortællinger, som ledsages af tonstunge, sumpede guitarriffs og opslugende melodier. Inspirationen drages fra stoner rock med referencer til det repetitive og udsyrede, der leder publikum ind i en trancelignende tilstand.

Video

1/2

Om artisten

Sonic Moon sender dig i kredsløb om jorden med mareridtsagtige, dystopiske fortællinger, som ledsages af tonstunge, sumpede guitarriffs og opslugende melodier.

Sonic Moon blev dannet i 2016 af Emil Damgaard Andersen, Emil Klinkby og Jeppe Rasmussen efter en beslutning om at opløse det band, de havde startet deres musikalske samarbejde i. Efter nogle måneders søgen og en række auditions blev Oliver Lyngkilde en del af bandet. Olivers karakteristiske vokal og evner som tekstforfatter gjorde ham til det perfekte match. Det blev mere og mere tydeligt, at den tunge og rå lyd sammen med en stærk sans for melodi ville blive kendetegnet for sangskrivningen. Bandet kom i kontakt med Magnus Klostergaard, som Emil, Emil og Jeppe havde stiftet bekendtskab med for år tilbage i musikmiljøet i Silkeborg. Magnus blev hevet ind som bassist. Over vinteren øvede Sonic Moon i et koldt og faldefærdigt hus i en forstad til Aarhus. Imens rotter, fugt og kulde var ved at ødelægge bandets udstyr, blev de første sange skrevet, og bandet drog i studiet i slutningen af vinteren hos Jacob Bredahl (Livløs, MØL) og indspillede den første single “Lost Faces”. Singlen høstede anerkendelse og blev blandt andet Månedens Uhørt i musikmagasinet Gaffa i maj 2017.

Sonic Moon spillede i forlængelse af udgivelsen en række koncerter i Jylland og på Fyn over sommeren og efteråret. I slutningen af 2017 blev Denni Ian ny bassist, da Magnus valgte at stoppe. Emil og Jeppe mødte Denni på Aarhus Universitet, og de fandt hurtigt ud af, at de havde de samme musikalske præferencer og ambitioner. I starten 2018 indspillede bandet i samarbejde med producer Jonas Sharpe (White Dominos) en mørk akustisk version af nummeret Among Sheep, som de havde skrevet næsten et år tidligere. I foråret 2018 drog Sonic Moon igen i studiet hos Jacob Bredahl. Denne gang for at indspille fire numre til EP’en ‘In Orbit’ der udkom d. 3. oktober 2018. Samtidig blev bandet inviteret på tourné i østjylland som en del af Rock The Region talentforløbet, der blandt andet bragte dem forbi SPOT Festival 2018.